Kako sem kupila hišo - osebna izkušnja iz prve roke

Ljubljana nepremičnine je ena največjih nepremičninskih agencij v Ljubljani in okolici. Veliko število prodajalcev ali najemodajalcev vsak mesec preko agencije proda ali odda svoje stanovanje, poslovni prostor ali posest. Ena od zadovoljnih strank je tudi Gordana Glavan, ki je kupila svojo prvo hišo, ki bo v kratkem postala tudi njen dom. Z nakupom nepremičnine do sedaj ni imela izkušenj, zato je toliko bolj zanimiva njena zgodba.

S partnerjem sva iskala primerno hišo za nov dom na področju Kamnika. Najprej sem na portalu gledala cene, nato lokacijo … V Kamniku izbira primernih hiš ni prav velika. Večinoma se prodajajo hiše večje od 300 m2 ali več. Po vrhu pa je večina njih še zelo starih. Za nepremičninsko agencijo Ljubljana nepremičnine, ki mi je pomagala do novega doma, sem izvedela preko portala nepremicnine.net.

Pri hiši, ki sva jo kasneje kupila mi je bila najprej všeč terasa, nato vrt. Lepa notranjost pa me je dokončno pritegnila. Poklicala sem agenta Mateja iz Ljubljana nepremičnine in takoj sva se zmenila za ogled.  Na ogledu je odločitev o nakupu prišla skoraj takoj. Moj partner Rudi je takrat prvič začutil, da mu je ta hiša všeč, da se v hiši vidi in da bi v njej tudi živel in si ustvaril nov dom. Zato z nakupom nisva nič odlašala. Kupljena hiša je bil lepo vzdrževana, takoj vseljiva in brez potrebne obnove. Torej dokaj nova hiša, na dobri lokaciji, zelo svetla, z galerijo in prav tako lepim in svetlim stopniščem.

Moja izkušnja, ko jo imam z Ljubljana nepremičnine in z agentom Matejem, je zelo prijetna. Imeli smo čudovito komunikacijo, direktno in korektno. Do sedaj nisem imela izkušnje sodelovanja še z nobeno nepremičninsko agencijo in je bil tokratni nakup nepremičnine prvi. Lahko rečem, da smo izbor, ogled in podpis pogodbe izpeljali zelo korektno in tekoče. Zato sem zelo zadovoljna z Matejevim delom in izborom mojega novega doma.

 

Pripravil: Edvard Vrtačnik

Uredila: Urška Košir

Slike: Dremastime.com, arhiv Ljubljana Nepremičnine

Oddaj komentar

Sledite nam: