Že vredu, Primož! trgovina butičnih piv na Trubarjevi

Pred vrati so prvomajski prazniki, ki bodo obsijani s soncem. Že tradicionalno bodo zagoreli kresovi, ki jih spremlja tudi dobra hrana oz. pijača in pivo se zdi ob takšnih priložnostih skorajda nepogrešljivo. Vaše zaloge si lahko obnovite v prikupni trgovinici sredi centra na Trubarjevi, s pomenljivim imenom 'Že v redu, Primož.' Njihova ponudba temelji na izboru domačih in tujih butičnih piv, med katerimi se najdejo tudi klasična piva. Posebnost trgovinice je tudi ta, da hkrati predstavlja stičišče ljubiteljev piva in zabave, kjer predvsem tujcem postrežejo z vsemi razpoložljivimi informacijami glede dogajanja v Ljubljani, Sloveniji in okolici.

Kdo je odprl trgovinico, kdaj in zakaj?

Trgovino sva odprla s partnerko. Zanimivo je, da je aša glavna dejavnost prevajanje, na Dalmatinovi, kjer že 6 let vodiva prevajalsko agencijo poliglot in jezikovno šolo Hola.

Od kod ideja za ime?

Ko smo nekajkrat prespali že izbrano ime TRUBEER SHOP, nam je je počasi zvodenelo in ker obožujemo Trubarjevo ulico kot najbolj funky ulico v Ljubljani in smo hoteli imeti nekaj Primož Trubarjevega v imenu, je odločitev padla za tako šankovsko-pivsko frazo: Že v redu, Primož Trubar).

Kaj vse ponujate in po čem se razlikujete od ostalih ponudnikov v Ljubljani?

Ponujamo piva iz okrog 15-20 držav, ponudba se neprestano spreminja, stremimo k temu, da vsak teden dodamo kakšno novo pivo. Od ostalih ponudnikov se želimo razlikovati predvsem po tem, da  piva rotirajo, da je vzdušje v trgovini sproščeno in da se vedno vrti kakšna kakovostna plata iz naše selekcije 150 plošč, vse od  jazza, indie rocka, grungea, elektronike....

.

Zakaj lokacija v Ljubljani?

Jaz sem primorec, moja draga je iz Argentine, v Ljubljani sva se spoznala in obožujeva to mesto, sploh center in kot že omenjeno  Trubarjevo ulico, Tabor, Metelkovo, Rog, Poljane......Ljubljana je glavno mesto, ljudje so pisani, tujcev je veliko, sam govorim angleško, špansko, italijansko in nekaj nemščine, tako da je lažje vzpostavit stik in posledično tujcem prodati kako pivo več ;)

Kakšne so želje za prihodnost?

Ker se slovenska kraft revolucija komaj začenja in so napovedi, da bo v naslednjih letih še strmo naraščala, kot po vsej Evropi, so želje, da bo ponudba še bolj pestra in se bo na zemljevidu piva pojavilo še kar nekaj dobrih domačih mikropivovarn.

Bi za konec še kaj dodali ... morda kakšno misel?

Morda to, da če še niste presedlali ali pokusili kraft ergo butičnih piv, pridite k nam, da vam ponudimo kakšen okusen zvarek!

 

Pripravil: Jaka Jaklič

Uredila: Urška Košir

Foto: arhiv Že vredu, Primož

Splet: Že vredu, Primož

Oddaj komentar

Sledite nam: