Trgovina Patrizia - Nakit in modni dodatki v stari Ljubljani

V stari Ljubljani lahko najdemo in kupimo veliko stvari. Trgovina Patrizia je družinska trgovina z nakitom in modnimi dodatki ter najljubši modni kotiček marsikatere ženske. Skoraj vsaka namreč v njej najde nekaj zase in za svojo dušo....

Kdo je odprl trgovino, kdaj in zakaj?

Trgovina Patrizia je v družinski lasti, odprli smo jo maja 2015. Ženskam smo želeli ponuditi pisano izbiro nakita in raznih modnih dodatkov (torbic, čevljev, sončnih očal...) višje kakovosti in pa seveda za najboljšo ceno. Cilj nam je bil osebni pristop in pa seveda najboljše svetovanje pri samem nakupovanju. 

Od kod ideja za ime?

Trgovina je ime dobila po hčerki Patriciji, tudi vodji trgovine. Njena je bila tudi ideja za samo odprtje trgovine.

Po čem se razlikujete od ostalih ponudnikov v Ljubljani in po čem izstopate?

Od ostalih ponudnikov v Ljubljani se razlikujemo predvsem po sami izbiri kvalitetnih in prečudovitih kosov za super ceno, ki dopolnijo vsak styling. Vse, kar ponujamo v trgovini, tudi z mamo z največjim veseljem nosiva, saj tako kot zase tudi za stranke želiva le najboljše. Ni nama cilj samo prodaja, ampak predvsem, da so stranke zadovoljne in, da to potem tudi resnično ter z veseljem nosijo. Tudi sama sem oseba, ki ne mara vsiljivih prodajalk, ki ti bi rade za vsako ceno nekaj prodale, zato v naši trgovini vedno povemo iskreno mnenje, kar tudi stranke same cenijo. 

Zakaj lokacija v Ljubljani? Kaj vam Ljubljana pomeni?

Za lokacijo v Ljubljani smo se odločili, saj je prestolnica Slovenije in tako tudi najbolj dostopna vsem, tako Slovencem, kot tudi turistom. 

Kakšne so želje za prihodnost?

Želimo si, da bi še naprej razveseljevali ženske z izbiro posebnih in cenovno dostopnih kosov. Cilj nam je razširiti spletno trgovino, ponudbo za moške in pa mogoče odprtje tudi nove trgovine v Sloveniji. 

 

Pripravil: Jaka Jaklič

Uredila: Urška Košir

Foto: arhiv trgovina Patrizia

Splet: Trgovina Patrizia

Oddaj komentar

Sledite nam: