Ritem mladosti 2015 - največji dogodek za mlade ob začetku šolskega leta

Največji dogodek za mlade ob začetku šolskega leta, ki ga organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, je z leti postal osrednji ustvarjalno-športno-zabavni dogodek te vrste. Letos se vrača že devetič, še večji in boljši. Z nadgradnjo lanskega koncepta prinaša bogatejši program dnevnega Parka Mladosti in novo ekskluzivno izkušnjo največje diskoteke na prostem. Obiskovalci se bodo lahko na ploščadi pred Kolosejem v ljubljanskem BTC Cityju družili v soboto, 5. septembra od 10h do 1h.***

***Zaradi dežja je dogodek prestavljen za en teden. Več info spodaj.

Zabava se začne ob 10h z ducatom ustvarjalnih in športnih delavnic, zabavnih izzivov in tradicionalnim sejmom rabljenih učbenikov v BTC Cityju, s čimer bo letošji Ritem mladosti ponudil brezplačno dnevno zabavo za celo družino, vključno z vsebinami za najmlajše obiskovalce. Tem se bodo z delavnicami na temo urbanih športov posvetili učitelji iz Urban Roofa, z inštruktorji Plezanega centra Ljubljana bodo osvojili osnove plezanja, ob oblikovanju majic pa jih bo med 11. in 13. uro zabaval čarodej Magic Aleksander. Dnevnemu dogajanju sledi še atraktiven večerni glasbeno-scenski šov, za katerega bodo poskrbeli dvakratni nominiranec za grammyja John Martin, Maraaya, Vanillaz in drugi.

Program:

PARK MLADOSTI: 10h - 18h

Šport, kulinarika, ustvarjanje, sejem učbenikov, druženje, zabava in vsebine za vso družino; nagradne, športne in zabavne igre ter kotički - Telemachov košarkarski turnir trojk, pajkova mreža, Cockta b-boy rhythm plesni izziv, Zadeni Asov krog varnosti, Energy cona 56 (kotiček za polnjenje energije & družabne igre), Oblikuj svojo majico, Žurerska foto stena BTC City, 4P fitnes na prostem, Cedevita bubble ball, Hervisov fatbike iiziv, Splezaj do vrha (plezalna stena z inštruktorji), Študentski servis, Karierni kotiček Moje delo (priprava CV-ja, psihometrični testi)
Urban roof skate park (skejti, bmx, rolanje, skiroji), Sola hey kotiček.

DELAJMO DOBRO: Zbiranje sredstev in šolskih potrebščin - Kite AS angeli vam bodo za 2 ali 3 evre podarili darilce. Prispevate llahko tudi tako, da darujete neuporabljen črtasti zvezek. Donacije bo razdelila Slovenska Karitas.

COLLEGIUM DISCOTHEQUE: 20h – 1h

Nastopajoči: John Martin, Maraaya, Vanillaz, Dj Sylvain, Global disco, Ramus, Nikaz Zorjan, A Lesso Bomba

Po zvezdah preteklih let, kot so DJ Antoine, High on Heels, September, Agnes, RIO, Peter Bič Project, Steve Edwards in the Shapeshifters, bo prvo ime Ritma mladosti 2015 eden najvidnejših avtorjev in pevcev na elektronski sceni, 2x nominiranec za grammyja, John Martin, s hiti 'Don't You Worry Child', 'Reload', 'Save the World' in 'Love Louder'. 35-letni švedski rocker je avtor in glas pol ducata svetovnih hitov, ki jih je ustvaril s Swedish House Mafio, Davidom Guetto, Aviciijem, Alessom, Tinie Tempahom, Ello Eyre, Sebastianom Ingrossom in Tommyjem Trashem, tudi kot solist pa se je že zavihtel v prestižno deseterico najbolj vročih singlov v Veliki Britaniji. John Martin prihaja v Slovenijo prvič, ob njem pa bodo ritem lovili tudi dua Maraayain Vanillaz, skupina Global Disco, Ramus, Nika Zoran in Alesso Bomba, vsi skupaj pa bodo nastopili v dih jemajoči produkciji naše največje diskoteke pod zvezdami.

Vstopnina:

Vstop v Park Mladosti je brezplačen. Vstop v Collegium Discotheque je v predprodaji na voljo za 3€ na 1nadan.si, na dan dogodka pa 5€.

****Sprememba: Zaradi izredno slabe vremenske napovedi za soboto, 5. septembra, sta Radio Antena in Collegium Mondial Travel, gostitelja največjega dogodka za mlade ob začetku šolskega leta, Ritem mladosti prestavila za en teden, na soboto, 12. septembra. Nasledni teden bo izveden tako dnevni program Parka Mladosti, kot tudi atraktivni odrski šov Collegium Discotheque. Nastope so potrdili Maraaya, Vanillaz, Nika Zorjan, Ramus, Sylvain in Alesso Bomba, le švedski pevec John Martin zaradi prej dogovorjenih obveznosti ni mogel premakniti datuma nastopa. Bo pa jutri vseeno priletel v Slovenijo in zapel v klubu Cirkus. Organizatorji Ritma mladosti medtem iščejo dodatnega glasbenega gosta, ki bo razkrit v naslednjih dneh. Že kupljene vstopnice za Ritem mladosti za 5/9 avtomatično veljajo za 12/9. Če želite vstopnico vrniti, se obrnite na info@1nadan.si. Vstopnica za Ritem mladosti ne velja za nastop Johna Martina v klubu Cirkus. Hvala za razumevanje, ekipa Ritma mladosti.

 

Pripravila: Urška Košir

Foto: Marko Ocepek in arhiv Ritem mladosti

Spletna stran: Ritem mladosti

FB stran: Ritem mladosti

Oddaj komentar

Sledite nam:

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

Ljubljana nepremičnine d.o.o.