Pivoljub - specializiran beer shop v Ljubljani

Ste vedeli, da sredi Ljubljane lahko ljubitelji piva kupite več kot 400 piv iz zahodne Evrope, ZDA in Slovenije? Trgovina Pivoljub je prva specializirana trgovina s kakovostnim pivom v Sloveniji in se nahaja v stari Ljubljani.

Kdo je odprl Pivoljuba, kdaj in zakaj?

Pivoljub je vrata odprl najprej kot trgovina London Pride v juliju 2010. Takrat z večinsko ponudbo angleškega piva in cidra, ki pri nas nista bila prisotna. Kultura pivcev v zahodnem svetu je precej višja od naše in z leta v leto poskušamo zmanjšati zaostanek na tem področju.Po čem se razlikujete od ostalih ponudnikov v Ljubljani?

V Pivoljubu kupujemo neposredno od pivovarn in smo zaradi tega najbolje založeni s celotno ponudbo piva po najnižjih cenah v Sloveniji. Piva iz naše ponudbe dostavljamo po gostinskih lokalih in trgovskih centrih po vsej Sloveniji. Obenem prodajamo v največji spletni trgovini s pivom pri nas.


Zakaj lokacija v Ljubljani?

Ljubljana je prestolnica Slovenije, naše najbolj odprto mesto za novosti in odlično tržišče za slovenske in tuje potrošnike/goste.

Kakšne so želje za prihodnost?

Cilj trgovine je nadaljnje širjenje ponudbe kakovostnega piva in izobraževanje pivopivcev v socialnih medijih in na terenu.

Bi za konec še kaj dodali ... morda kakšno misel?

Malo za šalo, malo zares. Ruski pregovor pravi: »Cerkev je blizu, a cesta je poledenela. Gostilna je daleč, a bom hodil previdno.«

 

Pripravil: Jaka Jaklič

Uredila: Urška Košir

Foto: arhiv Pivoljub

Splet: Pivoljub

Oddaj komentar

Sledite nam: