Pivo & Burger Fest - 17. in 18. junij že osmič na Pogačarjevem trgu

V Ljubljano se vrača legendarni Pivo & Burger Fest :) V soboto in nedeljo, 17. in 18. junija, prihaja pomladna izvedba vedno bolj priljubljenega kulinaričnega dogodka, ki predstavlja največji tovrstni dogodek v Sloveniji in širši regiji. Z rujno kraft kapljico najboljših slovenskih pivovarjev in slastnimi burgerji mesnih, ribjih, vegetarijanskih, veganskih in celo sladkih vrst se bomo lahko gostili oba dni od 11. do 23. ure. Vabljeni!

Nove recepture posebej za Pivo & Burger Fest razvijejo tudi ponudniki burgerjev. Med dvema rezinama večinoma ročno izdelanih bombet se danes znajde pravo bogastvo okusov in tekstur, ki jih gurmanom ponujajo različne vrste mesa, od plemenitega angusa, istrskega boškarina ali cufanega pujska, če jih omenimo le nekaj. »A čeprav je burger na prvi pogled morda jed zapriseženih mesojedcev, velja poudariti, da so se v zadnjih letih s svetlobno hitrostjo razvijali tudi vegetarijanski in veganski burgerji, ki so prave male supernove zdravja, v katere z veseljem na polno zagrizeš,« je dejala Alma Kochavy, vodja projekta.

Da bi obiskovalci lahko uživali v prijetnejših temperaturah, so organizatorji letos nekoliko prilagodili termine in tako bo Pivo & Burger Fest ljubitelje sočnega burgerja in osvežilne kraft kapljice poleg tretjega vikenda v maju razveselil še septembra.

 

Pripravil: Jaka Jaklič

Uredila: Urška Košir

Foto: arhiv Pivo & Burger

Oddaj komentar

Sledite nam: