People & Personalities - Razstava fotografij Aleša Kravosa v Daktariju, ponedeljek 6.11.17

Razstava fotografij v ljubljanskem lokalu Daktari klub na Krekovem trgu z naslovom »People & Personalities« je prva razstava ljubiteljskega fotografa Aleš Kravosa. Razstavljenih bo 18 črno-belih fotografij, ki predstavljajo pot avtorja od arhivskega fotografa družinske fotografije, do fotografa, ki mu največji izziv predstavlja fotografiranje ljudi in njihovih zgodb.

 

Vsaka fotografija na svoj način predstavlja zgodbo osebe na sliki, črno-bela tehnika pa temu na svoj način doda dodatno globino. Pestrost teh zgodb govori o širokem zanimanju avtorja za vse, kar se okoli njega dogaja, in sposobnost te zgodbe ujeti v objektiv. Avtor rad poudari, da je razstava tudi poklon vsem mentorjem, ki so mu odpirali pot v prelepi svet fotografije, in da bo pred vami njegova najpomembnejša razstava do sedaj – prva.

 

Vsekakor pa bo k prijetnem doživljanju razstave prispeval tudi prijeten ambient Kluba Daktari, katerega barvite stene kar kličejo po kontrastni črno-beli fotografiji. Ogled razstave ob odlični kavi ali hladnem pivu bo prav gotovo doživetje, ki bi ga bilo škoda zamuditi.

 

 

Pripravil: Jaka Jaklič

Uredila: Urška Košir

Foto: Aleš Kravos

Splet: Dogodek

Oddaj komentar

Sledite nam: