MihaChef – Bistro višjega nivoja na Brodu

MihaChef je preprost ambient, s ponudbo višjega nivoja. Lokacija se nahaja na zelenem ljubljanskem obrobju, natančneje na Brodu pod Šmarno Goro. Vabljeni!

Kdo je odprl MihaChef, kdaj in zakaj?

Sva Miha Hauptman ter Nejc Mastnak in sodelujeva kot poslovna partnerja. Začelo se je kakšne dve leti nazaj, kot prijatelja oba kuharja odštekanih idej in popolnoma brez meja. Začelo se je s Cateringi, ko pa se je povpraševanje povečalo pa sva se odločila odpreti nek bistro kjer najine ideje in kreacije ne bodo imele meja. Zgodba pa se je začela aprila 2017.

Od kod ideja za ime?

Ime Kavarna in bistro MihaChef je bila nekako odločitev obeh, ker pa je Miha Hauptman bil teklmovalec dveh kuharskih oddaj pa sva se odločila, da naj bo ime bistroja prepoznavno in udarno. Logotip pa je Miha dobil kot darilo s strani družine po končanem Masterchefu.

Kaj obsega vaša ponudba  in po čem se razlikujete od ostalih ponudnikov v Ljubljani?

Naša ponudba obsega od al acarte ponudba , kosila, domače torte, domači sladoled in pa tudi catering po naročilu. Razlikujemo se od ostalih tako da uporabljamo tudi nekaj tujih živil za katere morda nekateri gostje še niso slišali a vseeno so navdušeni nad drugačnim izborom jedi.

Zakaj lokacija v Ljubljani? Kaj vam Ljubljana pomeni?

Nahajamo se nekako na obrobju ljubljane natančneje Ljubljana-Brod. Oba živiva v Ljubljani zato sva se odločila, da se bistro odpre v Ljubljani, za posel pa nič specifično saj se trudiva, da sva drugačna od ostalih in kot sva že opazila se ljudem ni problem pripeljati tudi iz drugega konca Slovenije, da preizkusijo naše specialitete.

Kakšne so želje za prihodnost?

Oba si želiva, da bi v prihodnosti odprla še kakšen bistro tudi izven Ljubljane, vendar s popolnoma drugačno ponudbo in ambientom, ker kulinarika in gostinstvo nimata meja.

 

Pripravil: Jaka Jaklič

Uredila: Urška Košir

Foto: arhiv MihaChef

Splet: MihaChef

Oddaj komentar

Sledite nam: