Jurij Kesser - NAJ VAŠA NOTRANJA LEPOTA ZASIJE V VAŠI ZUNANJI PODOBI

Strokovno podkovan umetnik Jurij Kesser je umetnik striženja z izvirnim občutkom za forme in stiliranje. Izobraževanja in delo v tujini sta mu razširila obzorja. Pridobil je izkušnje in znanja, ki mu omogočajo suveren in kvaliteten pristop na njegovem delovnem območju. Njegovo delo je iskrivo, pedantno, nagajivo predrzno, inovativno in seveda ustvarjalno. Njegova vizija je izraziti človeka skozi frizuro in celosten zunanji videz in prav zato se slogan njegovega Frizerskega Studia Jurij Kesser glasi: „Naj vaša notranja lepota zasije v vaši zunanji podobi.“

Kdaj ste se pričeli ukvarjati s frizerstvom?

S to dejavnostjo se ukvarjam že od svojega 14 leta, prav profesionalno pa od 18 leta, ko sem zaključil šolanje. Navdih sem dobil pri svojih 5 letih v nekem frizerskem salonu, saj sem opazoval frizerke kako ustvarjajo in olepšujejo stranke. Takrat sem opazil, da frizerji strankam pričarajo nasmeh na obraz  in prav to je takrat v meni prebudilo strast do tega poklic, saj ni lepšega kot to da lahko na nekakšen način pomagaš ljudem, da postanejo samozavestnejši in srečnejši, da jim na nekakšen način povrneš tisti žar v očeh in iskren nasmeh na obraz.

Po čem se razlikujete od ostalih frizerjev v Ljubljani?

Jaz mislim, da se razlikujem od ostalih ravno po kvaliteti, saj prav s svojimi izkušnjami in znanji ponudim zmeraj kvalitetno storitev, ki je tu pogosto primankuje.

Zakaj lokacija v Ljubljani in kaj vam mesto pomeni?

Lokacija Ljubljana zato, ker je moje mesto, je eno najlepših mest na svetu in zato, ker je osrčje Slovenije.

Kakšne so želje za prihodnost?

Za prihodnost so želje še varno spravljene v mojem srcu in jih že sedaj počasi poskušam nekako uresničiti, a naj zaenkrat ostanejo še skrivnost.

BB

Bi za konec še kaj dodali?

Živite za sedanji trenutek, ne za preteklost ali prihodnost.

 

Pripravil: Jaka Jaklič

Uredila: Urška Košir

Foto: naslovna slika: Urška Košir, ostalo: osebni arhiv Jurij Kesser

Spletna stran

Facebook

Oddaj komentar

Sledite nam: