Hood Burger swing party - 5.8. na Nazorjevi ulici

V Ljubljani se neprestano nekaj dogaja in to soboto se bo na Nazorjevi dobro jedlo in plesalo v ritmih swinga. Vabljeni!

The Knights Of Rhythm / Vitezi ritma so sedemčlanska zasedba glasbenikov, ki preigrava dixieland in swing glasbo, rojeno v 20. in 30. let prejšnjega stoletja na parnikih v New Orleansu, nato pa preseljeno v čikaške jazz klube in plesne dvorane Harlema. To soboto se bomo njihovim ritmom prepustili kar v centru Ljubljane, točno na Nazorjevi! Ker "Vitezi ritma" igrajo predvsem z namenom, da popestrijo slovensko swing plesno sceno, računajo tudi na spretne noge plesalcev!

Dogodek se bo zgodil v okviru BandExchange-a. Gre za svežo mednarodno pobudo za izmenjavo plesnih swing bandov na mednarodnem nivoju. Prvi BandExchange se bo zgodil prav v Ljubljani, kjer bodo domači glasbeniki in plesalci gostili svoje kolege Monday date iz Zuricha. Hood burger pa bo, kot je to nekoč počel Great Gatsby, poskrbel za žejo in lakoto vseh, ki vam swinganje v glasbeno - plesni obliki po žilah požene kri!

Zloščite plesne čeveljce, se vidimo v soboto na Muziki v Živo, Hood Burger in Pivo!

 

Pripravil: Jaka Jaklič

Uredila: Urška Košir

Foto: Hood Burger

Oddaj komentar

Sledite nam: