Harley-Davidson tudi v Ljubljani

Med najbolj legendarne motorje na svetu zagotovo spadajo tudi Harley-Davidsoni. Zanimivi čoperji z veliko kroma in največkrat odeti v črno barvo, prihajajo iz Amerike in so svojo pot začeli že pred stotimi leti. Najbolj jim pašejo neskončne širjave Združenih držav a tudi slovenske ceste se jih ne branijo. Od letos je mogoče motorno legendo kupiti tudi pri nas, v Ljubljani.

Vodja zastopstva v Ljubljani, Milan Požar

V Ljubljani so na Rudniku odprli prvi salon in razstavili kar nekaj enoslednih lepotcev, ki jih je mogoče tudi kupiti. Ker pa je, po besedah direktorja Milana Požarja, pri Harley-Davidsonu najbolj pomembna visoko kakovostna storitev in podpora, so poleg prodajnega salona odprli tudi moderen servisni center, kjer izurjeni strokovnjaki poskrbijo za redna servisna opravila, predelave, modne dodatke in vso podporo, ki jo nudi Harley-Davidson po vsem svetu.

Blišč Harley-Davidsona v Ljubljani

V Sloveniji je registriranih okoli 400 motorjev znamke Harley-Davidson. Z uradnim zastopnikom se jim bo v prihodnje pridružilo še kar nekaj motorističnih navdušencev, ki jim bo svetovni čoper postal način življenja. Harley-Davidson vse bolj osvaja tudi nemške ravnice na katerih se ne vozijo le BMW-ji in zdaj nudi priložnost tudi slovenskim ovinkom.

Predrag Todić iz Ljubljana nepremičnine na motorju

Na otvoritvi in srečanju motorističnih navdušencev je bil tudi Predrag Todić iz Ljubljana nepremičnine, ki se je navduševal nad svetlečimi premičninami na dveh kolesih.

Besedilo in foto: Edvard Vrtačnik

Uredila: Urška Košir

Naslovna slika: www.harley-davidson.com

Sledite nam: